Despre Noi

Calatoreste in siguranta si confort cu ASIL TRAVEL prin servicii profesionale de transport intern si international!
Cu o experienta indelungata in serviciile de transport persoane intern si international, compania noastra realizeaza curse de succes inca din anul 2011.
Eficient si cu solutii proactive, transportul pentru grupuri de persoane este mai facil si in siguranta , cu echipa noastra de profesionisti , de la organizarea transportului pentru angajati sau transport scolar, niciun serviciu nu este prea dificil pentru soferii nostri din echipa ASIL TRAVEL.
Respectand normele interne si internationale de transport, compania noastra urmareste sa realizeze un numar cat mai mare de curse personalizate.

Beneficiind de un parc propriu cu peste 20 vehicule, ASIL TRAVEL pune la dispozitie: minivan-uri de 8+1 locuri, microbuze de 16 – 20 locuri, midiautocare de 27 – 35 locuri si autocare cu 48 locuri, oferind clientilor sai solutii complete de transport, de la curse ocazionale turistice pana la transportul scolar si la transportul angajatilor, ASIL TRAVEL efectueaza curse perfect optimizate pentru orice destinatie.
Calitatea serviciilor de transport persoane intern si international se reflecta in numarul clientilor care apeleaza la serviciile high-class de la ASIL TRAVEL.

Intotdeauna siguranta si calitatea se vor imbina cu succes in orice serviciu ales, pentru transportul de persoane intern si international prin servicii variate, potrivite tuturor persoanelor si companiilor
Personalul societatii noastre este format din manager de transport cu o experienta vasta in domeniu si soferi profesionisti autorizati si calificati pentru orice cursa.
De-a lungul anilor, ASIL TRAVEL si-a marit constant activitatea ajungand sa ofere servicii profesionale pentru clienti renumiti.
Alege calitatea si profesionalismul in orice serviciu de transport persoane cu ASIL TRAVEL si lasa toate grijile pe mainile specialistilor in transport!

Nu stii ce serviciu ti s-ar potrivi?