Transport hotel aeroport

octombrie 16 2017

Asil Travel ofera un serviciu extrem de util si popular pentru calatori , transport hotel aeroport / transport aeroport hotel .

Cu microbuze de la 9/20 locuri la autocare de 50 de locuri, masinile noastre tin sa multumeasca orice grup de calatori. Fiind un traseu foarte cautat, drumul de la aeroport la hotel si retur este de mare ajutor pasagerilor care nu cunosc zona, sau celor care doresc sa scape de grija spatiului de bagaje si a traficului.

Autocarele de la Asil Travel sunt echipate conform normelor in vigoare, cu dotari moderne ,confort pentru pasageri si spatiu pentru bagaje . Pentru a evita intarzierile sau pierderea unei curse cu avionul, soferii nostri sunt gata sa efectueze trasee rapide si sigure, la orice ora.

Oferind o gama larga de autovehicule pentru transport hotel aeroport, Asil Travel pune la dispozitie clientilor sai peste 20 de masini proprii echipate complet pentru confortul pasagerilor. Fiecare aututorism are toate asigurarile la zi, inspectii tehnice periodice si dotari climatronice pentru orice vreme.

Usurand munca pasagerilor de a cauta un mijloc de transport dupa un drum cu avionul, soferii nostri sunt mereu gata de plecare, catre orice adresa.

Transportul de la aeroport catre hotel sau hotel catre aeroport ajuta la economisirea timpului, fara sa existe intarzieri la zbor sau la check in-ul pentru cazare. Pasagerii ajung mereu la ora dorita, fara sa existe probleme neprevazute,.Fie ca e vorba de grupuri oficiale in interes de serviciu sau de grupuri de turisti, autocare/microbuzele de la Asil Travel sunt pregatite pentru orice cursa.

Soferii echipei noastre sunt atenti la cererile pasagerilor, optimizand serviciul de transport hotel aeroport pentru toti clienti.
Cu Asil Travel ajungi mereu la timp pentru cursa de avion dorita si benficiezi de cele mai bune conditii de transport, la standarde internationale!

Write a Reply or Comment