Transport angajati

Servicii profesionale de transport angajati pentru orice companie moderna!

Angajatii si colaboratorii din cadrul companiilor pot ajunge la timp cu serviciul de transport angajati de la Asil Travel. Fie ca e vorba de transport din diverse localitati pentru angajati sau de transportarea catre depozite in afara orasului, acest serviciu faciliteaza organizarea tuturor firmelor. Cu o experienta de peste 6 ani in transportul angajatilor , echipa noastra a realizat curse regulat speciale pentru companii renume din Romania .

Mereu pregatiti pentru curse de la puncte de lucru indepartate, la sediu, sau la depozit si hypermarket-uri, soferii nostri ajung tot timpul la ora predefinita. Transportul angajatilor este indicat si in cazul turelor de noapte, sau al firmelor care necesita munca in schimburi. Programul ramane cel stabilit de angajator, fara sa existe intarzieri sau decalari de acvitivitate.

Calificarea soferilor este constanta, fiind completata de dotarile autocarelor, microbuzelor si midiautocarele noastre. Parcul de la Asil Travel este format din microbuze de 8-9/16-20 locuri, la autobuze de 48/60 de locuri. Dotarile moderne cu sistem de siguranta ,confort, climatizare individuala , incalzire auxiliara, contribuie la o cursa placuta si sigura pentru angajatii companiei.

Autovehiculele inchiriate pentru serviciul de transport angajati au toate taxele incluse in tariful agreat fara costuri aditionale . Cu un program stabilit de catre angajator, echipa noastra de transport tine sa multumeasca orice client, oricare ar fi distanta de la sediu la destinatia aleasa.

Fiind un serviciu avantajos pentru ambele parti, transportul angajatilor la sediul firmei economiseste timp si spatii de parcare. De asemenea, bugetul firmei poate fi optimizat mult mai usor, fara sa fie nevoie de crearea altor locuri de parcare. Angajatii ajung mereu la timp, indiferent de turele in care lucreaza.

Rapid si sigur, serviciul de transport angajati de la Asil Travel aduce profesionalismul in orice companie din tara.

Alege calitatea si organizarea firmei tale cu o echipa competenta, gata sa indeplineasca orice dorinta in materie de transport persoane!

CONTACTEAZA-NE