Transport hotel aeroport

Curse rapide de la Asil Travel prin serviciul de transport hotel - aeroport

ASIL TRAVEL ofera un serviciu extrem de util pentru pasagerii care nu cunosc zona, sau celor care doresc sa scape de grija spatiului de bagaje si a traficului.
Transferurile se realizeaza cu minivan-uri de 8+1 locuri ,microbuze de 19+1 locuri, autocare de 50-55 de locuri, masinile noastre tin sa multumeasca orice grup de calatori.
Autocarele/microbuzele de la ASIL TRAVEL sunt echipate conform normelor in vigoare, cu dotari moderne ,confort pentru pasageri si spatiu pentru bagaje, fiecare aututorism are toate asigurarile la zi, inspectii tehnice periodice si dotari climatronice pentru orice vreme.

Pentru a evita intarzierile sau pierderea unei curse cu avionul, soferii nostri sunt gata sa efectueze trasee rapide si sigure, la orice ora.
Transfer aeroport catre hotel sau hotel catre aeroport ajuta la economisirea timpului, fara sa existe intarzieri la zbor sau la check in-ul pentru cazare. Pasagerii ajung mereu la ora dorita, fara sa existe probleme neprevazute.

Fie ca e vorba de grupuri oficiale in interes de serviciu sau de grupuri de turisti, autocare/microbuzele de la ASIL TRAVEL sunt pregatite pentru orice cursa.
Soferii echipei noastre sunt atenti la cererile pasagerilor, optimizand serviciul de transfer hotel aeroport pentru toti client.

Cu ASIL TRAVEL ajungi mereu la timp pentru cursa de avion dorita si benficiezi de cele mai bune conditii de transport, la standarde internationale!

CONTACTEAZA-NE