Transport intern si international


Eficienta maxima in logistica europeana cu serviciul de transport intern si international de la Asil Travel

Cu o experienta de peste 10 ani, ASIL TRAVEL realizeaza serviciul de transport persoane intern, cu microbuze si autocare special pregatite, fie ca e vorba de grupuri cu un numar mare /mic de persoane, compania noastra va sta mereu la dispozitie.
Serviciul de transport persoane intern a fost creat pentru: agentii de turism pentru a facilita deplasarea turistilor pe circuitele prestabilite, companii pentru deplasarea in team building/evenimente, scolilor pentru deplasarea elevilor in tabere/muzee/excursii sau catre orice destinatie din tara, punand siguranta si confortul calatorului pe primul loc.

Dotarile de confort si siguranta (scaune rabatabile cu centuri in trei puncte, polita interioara bagaj de mana, incalzire auxiliara, climatizare individuala, spatiu bagaj separat), au dus la mentinerea unui flux de clienti mereu multumiti.
Tarife accesibile, avand urmatoarele taxe incluse: asigurari RCA/calatori si bagaje, cost combustibil, diurne soferi, fiecare client isi poate optimiza serviciul de transport persoane dupa bugetul propriu.

Fiecare grup de pasageri poate apela la compania noastra pentru una din masini, in functie de numarul de calatori: minivan cu 8 + 1 locuri, microbuze cu 19 + 1 locuri, midiautocare de 27 – 31 locuri si autocare cu 48 locuri
Beneficiile companiilor sau grupurilor de persoane ce opteaza pentru serviciul de transport persoane intern se reflecta in economisirea timpului, a locurilor de parcare, a taxelor de drum, trasee optime, calatorii sigure si confortabile.

Serviciul de transport persoane intern este ideal pentru agentii de turism, companii sau institutii educationale care vor curse de calitate si rapide.

CONTACTEAZA-NE