Transport la cerere

This is custom heading element


Orientata catre clienti inca din anul 2011, echipa ASIL TRAVEL realizeaza si serviciul de transport la cerere, in conditii sigure si confortabile. Necesitatile de mobilitate si de deplasare sunt mult mai usoare cu masinile noastre spatioase si soferii calificati.

ASIL TRAVEL efectueaza curse la cerere, un program personalizat, fara sa existe statii fixe impuse sau o ruta prestabilita.

Acest serviciu este util pentru persoanele care au nevoie de curse ocazionale, de la o locatie la alta , totul in conditii de siguranta si confort. Flota de auto de la ASIL TRAVEL cuprinde 20 de microbuze, midiautocare sau autocare dotate modern pentru a facilita un drum mai sigur si placut.

Dupa planificarea stabilita de client, este calculat numarul de kilometri si traseul cel mai rapid. Tariful include combustibilul, vignetele, taxele de asigurare si diurna soferului.

Ideal in cazul anumitor evenimente sociale sau in cadrul companiilor, transportul la cerere eficientizeaza orice intalnire.

Dotarile interioare ale masinilor pun siguranta si confortul calatorului pe primul loc. Optand pentru un transport la cerere, imbini confortul cu functionalitatea unei curse la standarde europene.

Cursele ocazionale fac ca acest transport la cerere sa fie solutia potrivita pentru grupuri de la 8 pana la de 50 calatori. Ideale in aniversari, momente festive sau pur si simplu curse de grup catre diverse locatii. Transportul la cerere cu ASIL TRAVEL te scapa de grija traficului si a spatiului pentru basgaje.

Costul curselor variaza in functie de destinatia aleasa si de tipul de autovehicul ales. Spatioase si complet echipate, autovehiculele noastre iti fac calatoria mai placuta. Cu serviciul de transport la cerere orice eveniment devine mult mai usor de organizat, oricare ar fi locatia acestuia.

Alege sa fii mereu la timp cu grupul de oameni dorit, cu specialistii in transport de la Asil Travel!

CONTACTEAZA-NE