Transport scolar

Sustinem invatamantul romanesc cu serviciul de transport scolar!

ASIL TRAVEL este operatorul de transport agreat de institutii de invatamant privat avand un parteneriat pe termen lung.

Experienta in domeniu a facut ca acest serviciu sa devina o prioritate pentru firma noastra si l-am pus la dispozitia scolilor/gradinitelor/after school din Bucuresti.

Respectand toate normele de siguranta si confort , echipa noastra sustine transportul scolar in Bucuresti. Confortul parintilor si cel al copiilor este indeplinit deopotriva prin transportul specializat pentru elevi

Pentru ca siguranta copiilor este mereu pe primul loc, transportul se desfasoara cu minivan-uri de 8 + 1 locuri microbuze de 16-20 locuri, midiautocare de 27-35 locuri, dotate cu centuri de siguranta, airbaguri si spatiu suplimentar pentru ghiozdane. Transportul scolar este realizat pe trasee zilnice de la domiciliul catre scoala si retur sau activitatile extradidactice. Soferii sunt calificati avand toate avizele/atestatele pentru astfel de curse si instruiti periodic pentru o buna organizare .

Parintii vor evita cu aceasta ocazie problema traficului, iar copiii vor ajunge mereu la timp pentru cursuri.

Serviciul oferit de ASIL TRAVEL vine in intampinarea scolilor care au nevoie de transportul elevilor catre examene nationale, olimpiade, excursii scolare, toate fiind insotite de avizul scolar judetean. Numarul elevilor din microbuze sau autocare nu poate depasi numarul de locuri oferit, pentru a pastra siguranta elevilor pe durata curselor. Toate autovehiculele folosite de ASIL TRAVEL indeplinesc regulile de transport scolar: soferi calificati si responsabili , taxele de asigurare RCA, asigurare de calatori si bagaje, vignete,licenta de transport pentru microbuze sau autocare.. .

Disponibile in orice perioada a anului, microbuzele si autocarele firmei noastre asigura un transport scolar eficient, sigur, confortabil la standarde inalte!

CONTACTEAZA-NE